Kozan'da yıllarca Kasaplık yapan, çevresi tarafından sevilen ve sayılan birisi olan Yasin Aylı Belediye Başkanı Kazım Özgan yönetime geldiği günden bugüne Kozan'a güzel işler yaptı" açıklamasında bulundu.

Aylı, "Belediye Başkanı Kazım Özgan İlçenin, daha yaşanabilir bir şehir olması ve turizme kazandırılması için elinden gelen çabayı gösteriyor. Kozan Kalesi, Dağılcak Mesire Alanın yenilenmesi, Kozan Barajında tekne turlarının yapılması ve Tarih Çarşıların restorasyonu bunlardan bir kaçı Şimdide Hoşkadem Cami civarındaki Mustafa Kemal Sokak'ta sokak sağlıklaştırma çalışması yapıyor. Bu hizmetler Kozan'ımızın sadece ilçe halkına yönelik değil bölge halkına yönelik olan hizmetlerdir" dedi.

Bugüne kadar Kasaplar Pasajında yapılan hizmetten dolayı Başkanımız Kazım Özgan'a teşekkür eden Aylı, "Başkan Özgan bazı çevreler tarafından eleştirilse de, şu bir gerçek ki Kozan en iyi hizmeti Başkan Özgan zamanında aldı. Daha da alacak diye bekliyoruz. Ramazan ayındayız, Şu mübarek günlerde her mahallede iftar vermesi, Ramazan programlarının hemen hemen her gün olması bizleri mutlu ediyor. Keşke imkan olsa da her gün bir ramazan programı olsa" diye konuştu.

Aylı, "Kozan değişimi bence Kazım Özgan ile yakaladı bunu devam ettirmeli Kozan Turizm merkezi olabilecek bir ilçemiz onun için hep beraber Başkanımıza destek olmalıyız. Yapılan hizmetlere gelecek güzel günler için sahip çıkmalıyız" dedi.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Kozan City © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top