Kullanmadan sivrisinek nüfusu azaltmak için atabileceğiniz adımlar vardır böcek . Sivrisinek ısırıkları önlemek için çalışırken dikkate almanız gereken bazı ipuçları şunlardır:
  • Böyle saksılar, birdbaths, pet su yemekler, kutular, olukları, lastik ve düzenli sivrisinek üreme döngüsü bozabilir kova gibi konteyner Boş su.
  • Evinize girmesini sivrisinekler önlemek için pencere ve iyi çalışma düzeni kapı ekranlar tutun.
  • Mümkünse açık havada, sabah erken ve sivrisinekler en aktif akşamları kapalı kaldıkları dikkate yaparken, uzun kollu gömlek ve uzun pantolon giymek.
  • Sivrisinek üreme önlemek için havuz bakımı, ve terk havuzları rapor yerel sağlık departmanı .
  • Bebeklerde açık olduğunda bebekler taşıyıcılar üzerinde cibinlik kullanın.
  • Bir kullanmayı düşünün böcek kovucu , takip ettiğinize emin olun etiketi talimatlarını kovucu uygulamak için. Bir sivrisinek kovucu seçerek yardım için, lütfen deneyin Böcek Kovucu Bulucu .
Böcek öldürücüler de kontrol sivrisinek yardımcı olmak için kullanılabilir. Bazı ürünler kontrol için su doğrudan uygulanabilir şekilde tasarlanmıştır sivrisinek larvaları da kontrol etmeyi daha kapsamlı olarak kullanılacak ise, yetişkin sivrisinekler . Bazı toplum kuruluşları verin sivrisinek kontrolü kamusal bir hizmet olarak ve kamyon veya uçaklar tarafından pestisitler geçerli olabilir. Sivrisinekler denetleme hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin. 

Bu yazı Google çeviri kullanılarak hazırlanmıştır.. Böcek ilaçlama ve diğer haşerelerle başınız dertde ise ilaçlama portalı http://www.ilaclamaportali.com/2012/05/bocek-ilaclama.html böcek ilaçlama sayfasına ve diğer sayfalara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.. İlaçlama portalında ayrıca ilaçlama şirketleri reklam verebilir.. Eğer sizde böcek ilaçlama konusunda şirket arıyorsanız sitemizden kendinize uygun olan haşere ilaçlama şirketini seçebilirsiniz...

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Kozan City © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top