WordPress için SEO eklentileri mi arıyorsunuz?

Yani WordPress sitesi ve çalışıyor. Şimdi, ne istiyor? Arama motoru sıralaması en üstüne tırmanmaya gerek yok! Bu kolay yapılır daha söyledi.

Sizin için biraz daha kolay hale getirmek için, benim en sevdiğim ve en güçlü WordPress için SEO eklentileri bir listesini derledik. Ben de bu sitede bu eklentileri kullanmak, bu yüzden onları kontrol etmek ve bana düşüncelerinizi bildirin.

Google XML Site Haritaları, sadece sitenize ekleyebilirsiniz WordPress için SEO eklentileri biridir . Sadece ayarlayın ve gerisini unutun! Bu sizin için otomatik olarak çalışır.

Tam olarak ne yapar?

Bu eklenti, en iyi arama motorlarında daha iyi index web sitenizin yardımcı XML site haritası oluşturabilirsiniz. Bir değişiklik yapmak veya sitenize içerik eklediğinizde, bu eklenti, Google, Yahoo, Bing ve diğer arama motorları, güncellenen içeriği ile ilgili bilgilendirir.

Google XML Site Haritaları, Özel URL'ler dahil olmak üzere birden fazla WordPress oluşturulan sayfalar, destekler.

Google XML Site Haritaları

Bir SEO, piyasaya çıktığından beri 7 milyondan fazla kez indirildi. Neden? Eğer bir WordPress web sitesi var ve optimize istiyorum, çünkü eğer bu eklenti gerek yok!

Bu eklenti, otomatik olarak arama motorları için META etiketleri oluşturmak sayfa ve sonrası başlıkları otomatik olarak optimize edecek, genellikle WordPress web siteleri ve daha bulunan içerik çoğaltmak kaçının!

Onun kurulum sağ out-of-the-box! Yeni Başlayanlar hiçbir şey yapmak gerekir. Daha gelişmiş bir kullanıcı, merak etmeyin, bu WordPress için SEO eklentisi size kapalı var. Her şeyi ince ayar yapabilirsiniz. Ve ben her şey demek!

Bir SEO Tüm indirin

SEOPressor WordPress için SEO eklentileri söz konusu olduğunda, şimdiye kadar yaptığınız en iyi yatırımdır. Bu eklenti, sayfa optimizasyonu bir esinti yapacaktır. Aslında her sayfa için puan anlamak kolay verir.

SEOPressor nasıl çalışır?

Çok basit, tüm yapmanız gereken sizin için rütbe için çalışıyoruz anahtar kelime girin. SEOPressor sonra yazı veya sayfa bir puan verir. Herhangi bir H1 eksik varsa, anahtar kelime yoğunluğunu söyler, H2 ve H3 etiketleri, anahtar kelime altı çizili ve italik, hatta görüntüleri otomatik olarak kalın bir ALT etiketi eklemek olacaktır. Uzun hikaye, kısa: Bu hayatınızı kolaylaştıracak!

Aklınızı başınızdan bu eklenti özellikleri garanti! Sizin Google'ın üst almak isteyen, bu almak için eklenti.

SEOPressor hakkında daha fazla bilgi

WordPress için SEO Aramak Etiketleme başka büyük SEO eklentisi. Bu sayfa SEO güçlendirilmesi yoluyla web sitenizin SERP artacak.

Sayfa SEO güçlendirmek yok?

Bu ekran ve her yazı veya sayfa, sitenize gelen arama terimleri bağlantı kuracaktır. Hatta kenar çubuğunda görüntüleyebilirsiniz.

Hala nasıl çalıştığını anlamak değil mi? İşte bir örnek, sizin on sayfa güçlendirmek olacaktır hangi sayfalarınızın birbirleriyle, sitenizin vadeli "WordPress için SEO Eklentileri" için birisi arar, bu eklenti otomatik olarak o anahtar kelime için bağlantı oluşturmak ve kenar çubuğu görüntüler olacak ne zaman bulundu. Söylüyorlar sağlar SEO.

Download SEO Aramak Etiketleme

Bu SEO eklentisi wordpress wordpress web sitesi için bir site haritası oluşturur. XML site haritası olarak aynı değildir. Otomatik olarak sizin belirlediğiniz bir sayfada bir site haritası oluşturur.

Neyin gösterileceğini seçin ve hangi sırayla bunları görüntülemek için, ve çok daha fazlası, kalıcı bağlantıları destekler, destek için çok düzeyli kategori ve sayfalar, sayfa dışlama gibi seçenekleri ile, son derece özelleştirilebilir.

Hatta XML site haritası bağlantı sağlar.

WordPress için SEO eklentileri varsa önermek istiyorum, aşağıdaki önerileri ile bir yorum bırakın lütfen.

Not: bu yazıda Google çeviri kullanılmıştır...

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Kozan City © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top